ESENTEPE KOLEJI / Haberler / Prodigies İle Müzik

Prodigies İle Müzik

Prodigies, 4-13 yaş arası çocuklar için hazırlanmış, interaktif, eğlenceli ve dünya üzerinde yer alan en güncel müzik eğitim programı. Programın creatoru, Amerikalı ünlü müzik adamı Mr. Rob YOUNG. İlk olarak Amerika Birleşik Devletlerinde uygulanmaya başlanan Prodigies, bugün dünyanın birçok ülkesinde okullarda kolejlerde, okul öncesi eğitim kurumlarında müzik ve sanat merkezlerinde, çocuk gelişim atölyelerinde ve kulüplerinde yaygın olarak kullanılıyor. Sadece bir müzik ve nota eğitimi olmayan Prodigies öğrencilere, erken öğrenme çağında enternasyonel müzik anlayışıyla tanışma, İngilizce’yi müzik alanında da kullanarak doğal süreçte yabancı dilini pekiştirme, Prodigies DeskBellerin kusursuz tınıları ve programın sistematik bir biçimde ilerleyen eğlenceli müfredat yapısı ile, bütüncül bir müzik ve nota eğitimi imkanı sunuyor. Mr. Rob’un eğlenceli ve interaktif ders, ritim, solfej videoları, ders videoları ile beraber devam eden Prodigies ChapterBookslar ve Prodigies Deskbeller… Program bu argümanlar içinde eşsiz bir sarmal müfredatla ilerliyor. Prodigies kolay ve işlenilebilir yapısı ile, sadece yetenekli çocuklar için değil; müziği her çocuk için öğrenilebilir kılıyor. Prodigies dünya takımı olarak amacımız dünya yüzeyinde olabildiğince çok çocuğa ulaşıp Prodigies’in eşsiz müfredatı ve sistemiyle onları tanıştırmak. Prodigies ekibi bu anlamda olabildiğince güçlü, hedefe dönük ve çok yüksek bir enerji ortaya koyuyor.