ESENTEPE KOLEJI / Sosyal Sorumluluk Projeleri / Çocuklar Giysin Diye Çalıyorum

Mutluluk Giysin Çocuklar

Minik Bedenler Üşümesin
      Her çocuk aynı şartlarda doğmuyor, büyümüyor maalesef. Hayatın tanıdığı fırsatlar eşit olmuyor, bazıları daha çok küçük yaşlarda tanışıyorlar zorluklarla, kendi akranları gibi sıcacık servislerde okula gitmiyor, çeşit çeşit giysiler giymiyor, bir oyuncağını kırıp diğeriyle oynayamıyor. Okuyacak kitap bile bulamıyorlar belki de. Kışla, soğukla, yoksullukla daha büyük mücadele veriyorlar.

Şu soğuk kış günlerinde, kışın kendini daha da sert gösterdiği şehirlerde okula giden yavrularımız üşümesin. Eğitimlerinden geri kalmasınlar. Okula hevesle gitsinler, geleceğe umutla baksınlar. Hayal kurmaktan korkmasınlar, vazgeçmesinler, belki de yeni bir ayakkabıdır şimdi onların hayali. Bu hayallerinin gerçekleşmesine yardımcı olalım ki daha büyük hayallerin temellerini atalım.

Bu amaçla Özel Esentepe Koleji Müzik zümresinin, “Mutluluk Giysin Çocuklar” sosyal sorumluluk projesiyle ortak yürüttüğü, Kent Plaza AVM ve M1 Real AVM'de yapmış olduğumuz “Çocuklar Giysin Diye Çalıyorum” etkinliğinde,  Konya Selçuklu Eşrefoğlu İlkokulu,  ve Konya Selçuklu Ahmet Haşhaş İlkokulu, Konya Selçuklu Şehit Abdullah Tayyip Olçok İlkokulu, Konya Selçuklu Dağdere İlkokulu, Konya Akşehir İş Uygulama Okulu, Niğde Dumlupınar İlkokulu ve Afyonkarahisar İscehisar Seydiler Ortaokulunda bulanan 300 öğrenciye ihtiyaç malzemesi yardımı yapıldı.