Hoşgeldiniz; bugün 25 Nisan 2015 Cumartesi
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Özel Konya Esentepe İlköğretim Okulunda ilk zil çaldı….

Özel Konya Esentepe İlköğretim Okulunda ilk zil çaldı….23 Eylül 2011 Cuma 15:16

İlköğretim haftası büyük bir coşku ile kutlandı. Öğrencilerin okullarına, öğretmenlerine ve arkadaşlarına kavuşmasının sevinci ve mutluluğu gözlendi.

Özel Konya Esentepe İlköğretim Okulunda ilk zil çaldı….

İlköğretim haftası büyük bir coşku ile kutlandı. Öğrencilerin okullarına, öğretmenlerine  ve arkadaşlarına kavuşmasının sevinci ve mutluluğu gözlendi.

Okul müdürü  Mualla Çağır, konuşmasında” Esentepe eğitim kadrosu olarak çocuklarımızın mutluluğu ve geleceği için kurduğumuz hayallerin peşinden korkmadan gidip, gerçekleştirmenin heyecanı ile Esentepe ailesinin 2011/2012 eğitim – öğretim yılının sağlıklı, başarılı ve mutlu geçmesini diliyor saygılarımıı sunuyorum “dilekleri ile öğrencilerimiz yeni eğitim –öğretim için sınıflarına alındılar.

Okunma Sayısı : 2908
YORUMLAR
Yeni Öğrenci
Ersin Gemici