ESENTEPE KOLEJI / Haberler / 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlaması

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlaması

Ülkemizde büyük bir coşku ve heyecanla kutlanan Cumhuriyet Bayramı’nı biz de Esentepe Koleji farkıyla büyük bir emek göstererek, özenle ve ihtişamla hazırladığımız programlar eşliğinde okulumuzda kutladık. Saygıdeğer yönetim kadromuz, öğretmenlerimiz ve sevgili öğrencilerimizle birlikte kutladığımız bu bayramda yaptığımız gösteriler, hem okulumuzda hem de okulumuzun çevresinde bulunan üniversite fakültelerinde büyük bir beğeni, takdir ve alkışlarla renklendi.

İstiklal Marşı ve saygı duruşuyla başlayan programımız, yönetim kadromuzun Cumhuriyet Bayramı ile ilgili yaptıkları konuşmalar, öğrencilerimizin okudukları şiirler, çeşitli danslar, tenis ve satranç turnuvalarında derece yapan öğrencilerin ödül töreni, bando takımımızın çaldıkları marşlar ve okulumuzdan başlayarak okulumuzun çevresinde devam eden ihtişamlı bir yürüyüşle beraber neşe, gurur ve beğeniyle son buldu. Cumhuriyet Bayramı’nın 98. yıl dönümünü en içten dileklerimizle kutlarız.